Wist u dat u uw elektrische fiets accu ook kunt reviseren? Heeft u problemen, of is de kracht uit uw huidige elektrische fiets accu en heeft u geen zin om honderden euro’s neer te leggen voor een nieuwe accu?

Een revisie is gemiddeld 30% goedkoper dan de prijs van een originele nieuwe accu. Daarnaast biedt het extra mogelijkheden zoals het vergroten van de capaciteit van de accu waardoor de actieradius meer dan 50% kan toenemen.

Bij reviseren worden de huidige cellen in uw fiets accu vervangen zodat uw fiets accu weer als nieuw is, wij geven hier 1 jaar garantie op. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen. 

Fiets in winterstalling? Voorkom diepontlading! 

Ook Li-ion accu’s hebben last van zelfontlading. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat tijdens de winterstalling de accu geleidelijk leeg loopt. Tijdens het gebruik voorkomt de elektronica van de accu dat de accu te ver ontladen raakt. Deze elektronica heeft echter geen controle over de zelfontlading van de accu. Dit is een intern proces in de accu zelf. Als een accu te lang niet wordt geladen raakt deze in een toestand van diep-ontlading, met als gevolg een defecte accu.

Om te voorkomen dat de accu defect raakt is het van belang deze elke maand een keer op te laden.