Alpina kinderfietsen

Alpina is hét kinderfietsmerk voor kids in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. In de grote collectie kan elke jongen en elk meisjes zijn/haar droomfiets vinden. Alpina fietsen zijn hip, kleurrijk en voorzien van de mooiste details. Neem gauw een kijkje in de collectie!
 

Alpina Clubb
De Alpina Clubb is gemaakt voor jongens en meiden met een gevoel voor stijl. Geinspireerd op de beachcruisers uit de jaren '60, met coole kleuren en gave prints. Maat: 16 t/m 26 inch.
 

Alpina Curve
Zelf naar school, sport en je vriendjes fietsen? Dan is de Alpina Curve vast iets voor jou. Deze fiets heeft drie versnellingen en is klaar voor het serieuzere werk! Maat: 24 en 26 inch.
 

Alpina Cargo
Net zo'n coole fiets als papa of mama? Deze fietsen zijn mini-uitvoeringen van de bekende volwassen transportfietsen. Op het voorrekje kun je een mand of krat plaatsen, handig voor je schooltas, sportspullen en lievelingspop! Maat: 12 t/m 22 inch
 

Alpina Comet
Lekker crossen en racen doe je met de Alpina Comet. De street BMX voor op straat en off-road. Voorzien van beschermhoezen, spatborden en kettingkast. Maat: 12, 16 en 20 inch.
 

Alpina Cracker
De Cracker is een stoer speelfietsje voor jongens en meisjes die van crossen houden. Het ontwerp van dit fietsje is gebaseerd op echt crossmotoren, supercool! MaatL 12, 16 en 20 inch.
 

Alpina Girlpower
De naam zegt het al: Girlpower! Voor meiden die minstens zo stoer zijn als jongens! Maat: 12 t/m 22 inch.
 

Alpina Tingle
De Alpina Tingle is de koningin onder de meisjesfietsen. Het mooie frame, het retro jasbeschermnetje, de gekleurde velgen en het mooie patroon op de kettingkast: alles past perfect bij elkaar. Maat: 20 t/m 26 inch.
 

Alpina Trial
Voor echte durfals! De Alpina Trial heeft een aluminium frame, verende voorvork en lijkt net een echte mountainbike. Maat: 16 t/m 26 inch.
 

Alpina Yabber
Ben je sportief en hou je van avontuur? Dan is dit echt een fiets voor jou! De Yabber is een fiets voor coole jongens. Natuurlijk voorzien van veilige remmen! Maat: 16 t/m 26 inch. 
 

Loopfietsen
Ook de allerkleinsten verdienen een hippe fiets. De loopfietsen van Alpina zijn dan ook net zo cool als de grotere fietsen! Maat: 12 inch.