Nieuws

Bontrager helmen voldoen aan de nieuwe speed-pedelec (S-EPAC) regelgeving

Bontrager helmen voldoen aan de nieuwe speed-pedelec (S-EPAC) regelgeving Bontrager Rally MIPS-helmen zijn gecertificeerd en voldoen aan de nieuwe wetgeving met betrekking tot specifiek goedgekeurde helmen voor het gebruik op elektrische speed-pedelec fietsen.   Nog nergens anders leverbaar een helm voor een speed-pedelec. Nu al bij ons te bestellen voor € 129.99! Leverbaar in de ..

Van Rijswijk Tweewielers gemeentewinnaar Tweewielerwinkel van het jaar 2017.

Van Rijswijk Tweewielers gemeentewinnaar Tweewielerwinkel van het jaar 2017! Mede dankzij uw stem zijn wij gemeentewinnaar voor de gemeente Tilburg met gemiddeld een 9.3 als klantbeoordeling en daar zijn we zeker trots op! Van de gehele provincie Noord-Brabant zijn we geeindigd op een 7e plek. U kunt hier de volledige uitslag bekijken van de Verkiezing Tweewielerwinkel v..

Uw elektrische fiets in winterstalling? Voorkom diepte-ontlading van uw accu!

Uw elektrische fiets in winterstalling? Voorkom diepte-ontlading van uw accu!    Ook Li-ion accu’s hebben last van zelfontlading. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat tijdens de winterstalling de accu geleidelijk leeg loopt. Tijdens het gebruik voorkomt de elektronica van de accu dat de accu te ver ontladen raakt. Deze elektronica heeft echter geen controle over de zelfontlad..

Sym Symphony ST, testwinnaar ANWB

Kampioen april 2016   Test 7 snorscooters, 2016   Je hoeft geen helm te dragen en ze zijn handig, zuinig, wendbaar en snel. Soms zelfs té snel. Dat ontdekte de Kampioen tijdens een uitgebreide test van zeven snorscooters. Dit is het testresultaat van de SYM Symphony ST.   SYM Symphony ST   Lengte 1985 mm Breedte 725 mm Prijs € 2.199,- Gew..

Trek BLX collectie 2017 op voorraad

Met gepaste trots kunnen wij u vertellen dat bijna de hele Trek BLX collectie 2017 bij ons in de winkel te bewonderen is. Enkele hoogte punten van de Trek BLX 2017 collectie: Fiets met snaaraandrijving E-bike met Bosch middenmotor en Nuvinci versnellingsnaaf Wanneer komt u langs om de nieuwste collectie Trek fietsen te beijken?  ..

ANWB Lichtbrigade

Wij ondersteunen ANWB Lichtbrigade   Binnenkort gaat de wintertijd weer in. Dat betekent dat veel van onze klanten weer ’s avonds in het donker op de fiets naar school of werk fietsen. Goede verlichting blijft noodzaak, want wist u dat het risico om in het donker te worden aangereden met 20% afneemt wanneer een fiets goed verlicht is? Daarom ondersteunen wij ANWB Lichtbrigade! In..