Tomos Standard XL 45 Euro 4
Tomos Standard XL 45 Euro 4

Specificaties

Merk Tomos
25 km / 45 km / motor 45 km helmplicht

Beschrijving

De Tomos Standard XL 45 is de snellere variant van de Tomos Standard XL 25. De Tomos Standard XL 45 is voor iedereen opstappen en wegrijden. Deze ongecompliceerde uitvoering is van goede kwaliteit en heeft een maximumsnelheid van 45 kilometer per uur. Doordat deze bromfiets sneller is dan de Tomos Standard XL 25 is deze bromfiets interessant voor mensen die lange afstanden willen gaan afleggen. Net als de Tomos Standard XL 25 is deze bromfiets uitgerust met een zachte voor- en achtervering, zodat u op een comfortabele wijze van A naar B gaat.

Een groot voordeel van deze bromfiets is dat het een oliepomp heeft. Die oliepomp zorgt ervoor dat je bij elk tankstation benzine kan tanken. De oliepomp mengt namelijk automatisch de olie met de benzine.

De Tomos Standard XL 45 is verkrijgbaar in de volgende kleur: Blue.

De getoonde prijs is inclusief BTW en BPM (BPM is enkel van toepassing op de motorscooters), en rijklaar- en kentekenkosten.

Tomos Standard XL 45 Euro 4

Standard XL 45 Euro 4
1.728,
Op voorraad in de winkel
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is mogelijk om de fiets / scooter te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om alles door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets / scooter voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Gerelateerde producten