Trek fietsen

Born in a barn

 
Trek Fietsen Tilburg

In 1976 begonnen twee visionairs in een schuur in het zuiden van Wisconsin met het bouwen van de beste fietsen ter wereld. Ze koesterden het vakmanschap waarbij elke gebouwde fiets er eentje was om trots op te zijn. Natuurlijk zijn we nu veel groter dan destijds, maar elke Trek fiets die we maken reflecteert nog steeds dezelfde basisprincipes van destijds.
 

Raised on rocket science

 

Niemand ter wereld heeft meer gedaan op het gebied van het verfijnen en herdefiniëren van het fietsgevoel dan de technici en ontwerpers van Trek. Het pad van superieure prestaties is geplaveid met nieuwsgierigheid, en daarom geven we de slimste en mees gepassioneerde wetenschappers de mogelijkheden om alles in twijfel te trekken. Alleen dan vindt echte innovatie plaats.
 

Raced to win on your trek bike

 

We leven op de grens van de menselijk prestaties, waar het verschil tussen winnen en verliezen een kwestie van millimeters en microgrammen is. Onze passie om te winnen stuwt ons op in de zoektocht naar perfectie. Met elke fiets die we maken, geven we onze racers en rijders die alles in de waagschaal stellen het beslissende voordeel.
 

Warrantied for life

 

Elke Trek wordt geleverd met een eenvoudige belofte: wij zorgen voor je en we doen wat goed voor je is. We bouwen duurzame fietsen en onderwerpen ze aan zware beproevingen in 's werelds zwaarste testlaboratorium. En we voorzien elke fiets met de beste levenslange garantie in de industrie, zelfs tot aan de allereerste frames die we in 1976 hebben gebouwd.
 

Loved the world over

 

Miljoenen mensen rijden op hun Trek-fiets in honderden landen over de hele wereld. Waar ter wereld er iemand op een fiets rondrijdt, zie je een bepaald plezier dat we allemaal herkennen. Geografisch zijn we misschien gescheiden, maar we zijn verenigd in de kracht van de fiets - een eenvoudige en elegante oplossing voor veel complexe problemen in de wereld

Koop jouw Trek Fiets bij Van Rijswijk in Tilburg.