Zakelijk - B2B


 
Ook voor uw zakelijke aankopen bent u bij Van Rijswijk Tweewielers aan het juiste adres. Zoekt u onderdelen, accessoires, fietsen, elektrische fietsen, scooters voor de verhuur voor ander zakelijk gebruik of wilt u een mobiliteits plan op maat voor uw personeel?

Van Rijswijk Tweewielers bied diverse mobiliteits oplossingingen aan o.a.:

- Full operationele lease zowel zakelijk als prive
- Prive fiets plan
- Fiets via de zaak binnen de werk kosten regeling (WKR)

Neem voor meer informatie contact op met:

David van Rijswijk
013 543 45 08
david@vanrijswijktweewielers.nl
 

Oog voor het milieu? Neem een Leasefiets voor uw werknemers!

 

Als het gaat om woon-werk verkeer of lokaal zakelijk verkeer motiveren werkgevers, vanuit het MVO beleid, hun werknemers om steeds meer de auto te laten staan. Een fiets of (high speed) e-bike als alternatief voor de auto of openbaar vervoer scheelt tijd, ruimte en geld voor parkeren. Er zijn geen wachttijden, geen files en het past bovendien prima bij een gezondere levensstijl. Met een (high speed) e-bike kun je grotere afstanden overbruggen dan met een conventionele fiets.

Daarom biedt Van Rijswijk Tweewielers, in samenwerking diverse sterke marktpartijen, u de Van Rijswijk Tweewielers leasefiets: een groen en gewaardeerd vervoermiddel dat niet alleen beter is voor de gezondheid van uw personeel, maar ook nog eens kostenneutraal ingezet kan worden.
 

Een Van Rijswijk Tweewielers leasefiets

 

De Van Rijswijk Tweewielers leasefiets wordt door middel van een full operationele lease constructie aangeboden. Uw werknemer kan zelf een fiets uitzoeken bij ons in de winkel, Dit kan iedere fiets of (high speed) e-bike zijn met een consumentenprijs vanaf € 500,-.


Deze operationele lease bestaat uit:

 


Hoe werkt het?

   

Wettelijke regelingen

   

Voordelen werkgever