Wilt u een fiets huren in Tilburg?

Dat kan bij Van Rijswijk Tweewielers. U huurt een fiets voor €10,50 per dag.


Ophaalpunten: 


Van Rijswijk Tweewielers

Noordhoekring 23

5038 GB Tilburg

10 fietsen bij dit ophaalpunt

Indien u een fiets wilt huren of reserveren kunt u contact met ons opnemen door te bellen met 013-5434508 of een mail te sturen aan info@fietsverhuurtilburg.nl.

In 5 stappen fiets je weg!


Zo werkt het.


1. Registreren

 

Ga naar met je smartphone, tablet of computer naar: http://www.goabout.com/ en registreer je daar. Let op: het e-mailadres dat je bij het registreren gebruikt, is jouw gebruikersnaam voor GoAbout. Je ontvangt een bevestigings e-mail op dat e-mailadres waarmee je een wachtwoord kunt kiezen.


2. App downloaden

 

Heb je een wachtwoord gekozen? Download dan nu de GoAbout app en log daar in met jouw e-mailadres en wachtwoord:

https://daks2k3a4ib2z.cloudfront.net/582acdb0c9f743ca6dd06dd4/59b90cb6b5aec300014a4d7a_appstore.pnghttps://daks2k3a4ib2z.cloudfront.net/582acdb0c9f743ca6dd06dd4/59b90cfc768d230001c8cf1e_playstore.png

Zorg dat je je locatie deelt met de GoAbout app en dat je bluetooth aan staat! We gebruiken je locatie om inlever-locaties in de buurt te vinden en te zorgen dat je je fiets weer in kunt leveren op de goede plek. De sloten werken via bluetooth.


3. Product kiezen

 

Ben je ingelogd in de app? Mooi! Ga nu naar het tabblad producten. Bekijk alle producten die beschikbaar zijn en selecteer hier: Van Rijswijk Tweewielers deelfietsen Tilburg. Geef vervolgens je adres en geboorte datum op en klik op verstuur. Geef vervolgens je e-mailadres en wachtwoord op zoals je in stap 1 gekozen hebt. Betaal vervolgens je dienst eenvoudig via IDEAL. Ga nu terug na de GoAbout app, als het goed is, zie je daar nu het product: Van Rijswijk Tweewielers deelfietsen. Selecteer het product.


Zie je geen producten? Trek dan het scherm eens omlaag totdat er een draaiend icoontje verschijnt en het beeld ververst.

 

4. Locatie kiezen

 

Zodra je op het product gedrukt hebt, verschijnt een lijstje (of kaartje) met de locaties waar je fietsen kunt vinden. Ga naar een van de locaties toe. Als je in de buurt bent van zo n locatie en de fietsen kunt zien, druk dan op de betreffende locatie in de app. Er verschijnt nu een lijstje met beschikbare fietsen. In het lijstje lichten de knoppen voor de beschikbare fietsen op.


5. Wegfietsen

 

Heb je een mooie fiets gevonden? Kijk dan achter op het spatbord naar het nummer van de fiets en selecteer deze in de app. Nu nog even je naam en telefoonnummer ingeven en selecteer start gebruik. Controleer je bestelling en selecteer Huur als alle gegevens kloppen. Na even laden, verschijnt een groene knop. Druk daarop en Klik! het slot schiet open en je kunt wegfietsen.


Inleveren

 

Wil je jouw fiets weer inleveren? Ga dan naar één van de inlever-locaties. Je vind deze in de app. Parkeer je fiets netjes op de daarvoor bestemde locatie, zet hem met het kettingslot vast en zet hem met de app op slot (zie Op slot zetten). Kies in de app voor Inleveren, en selecteer je inlever-locatie. Geef aan of de fiets nog in orde is en eventueel andere opmerkingen.


Op slot zetten

 

Je kunt de fiets met de app tussentijds op slot zetten. Doe dat ook! Je drukt simpelweg op de rode knop in de app en drukt met de hand het slot dicht. Let even op of hij niet tegen een spaak aan komt. De knop in de app wordt groen als hij goed dicht zit. Openen gaat weer met de groene knop.


Verlichting aan en uit zetten

 

De fiets heeft een voorlicht op batterijen. Deze kun je aanzetten met het zwarte knopje bovenop het lampje zelf. Het achterlicht werkt op batterijen. Het knopje vind je op het lampje zelf en kun je indrukken. Vergeet de lampen niet uit te zetten!

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.