Uw (Elektrische) fiets of scooter is gestolen, wat nu?

Als u erachter komt dat uw fiets of scooter weg is, kan het ook zijn dat de gemeente hem heeft verwijderd. Hij hoeft dus niet gestolen te zijn. De gemeente registreert deze tweewielers en u kunt ze terugvinden op de website verlorenofgevonden.nl. Staat uw fiets daar niet op, dan is de kans inderdaad groot dat deze gestolen is.


Wat moet ik doen als mijn fiets of scooter gestolen is?

Als je fiets of scooter is gestolen, kun je het beste zo snel mogelijk aangifte doen bij de politie. Je kunt daarvoor naar het politiebureau bij u in de buurt.

Je kunt ook online aangifte doen. Het is belangrijk om aangifte te doen, omdat je fiets of scooter dan misschien nog teruggevonden kan worden. Je hebt ook een aangifte nodig als uw fiets of scooter verzekerd is, zonder aangifte zal de verzekering niet uitkeren. Bovendien krijgt de politie na elke aangifte een beter beeld van het aantal diefstallen.

Als uw fiets of scooter via ons is verzekerd dan kunt u met de aangifte en alle originele sleutels bij ons in de winkel langskomen, wij regelen dan alles met de verzekering voor u.