In onze modern uitgeruste werkplaats is uw fiets, elektrische fiets, bromfiets of scooter in goede handen, Onze monteurs volgen met regelmaat opleidingen en werken met de nieuwste gereedschappen om zo uw tweewieler in topconditie te houden.

Bij ons kunt u terecht voor de standaard reparaties aan uw tweewieler of voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt maar ook voor de reparaties die wat ingewikkelder zijn.

Zo kunnen wij van bijna alle elektrische fietsen storingen uitlezen en de fiets voorzien van de nieuwste software.

Injectie scooters en scooters met een ECS carburateur afstellen met een Co2 meter, storingen uitlezen en voorzien van de nieuwste software.

Ook voor reparaties aan uw oldtimer kunt u bij ons in de werkplaats terecht, door onze lange historie in de tweewielers is deze kennis goed bewaard gebleven. 

Als u uw fiets, bromfiets of scooter niet bij ons gekocht heeft of van een merk is dat wij niet verkopen kunt u deze laten repareren in onze werkplaats.

Indien u uw tweewieler bij ons brengt voor reparatie dan proberen wij deze voor u de zelfde dag nog klaar te hebben.

Ook kunt u gebruik maken van een gratis leenfiets, neem contact met ons op om te informeren of er een leenfiets beschikbaar is.

Onze werkplaats kunt u met uw tweewieler bereiken door links naast de winkel de poort in te gaan, u vindt de ingang van de werkplaats dan aan de rechterkant. 


Media Van Rijswijk Tweewielers